AANBOD 2024 - 2025

KLEUTERDANS

Danst en zingt jouw kleuter graag? Dan kan jouw kind zich volledig uitleven in de lessen Kleuterdans. Elke week mag je je aan creatieve dans- en bewegingslessen met een fantasierijke inslag verwachten! 

DANSMIX

Sierlijk of juist stoer leren bewegen op de muziek? Het kan allebei! In de allround Dansmix-lessenreeksen proeven kinderen van het 1e t.e.m. het 6e leerjaar op een speelse manier van verschillende dansstijlen (modern, hiphop, urban, showdance…). Zo ontwikkelen ze een goede basis en gaan ze op zoek naar hun dansinteresses.

HIPHOP

Verlies jezelf in de beats van de muziek en ontdek popping, locking, wacking, new style en nog zo veel meer. De Hiphop lessen zijn energiek en steeds vernieuwend. Er zijn geen regels, in Hiphop kan alles!

MODERNE DANS

In moderne dans leer je je lichaam gebruiken als expressie- en communicatiemiddel. Je gaat op zoek naar de emotie in de muziek en ontwikkelt een goede technische basis. Floorwork, partnerwerk, kracht, lenigheid, tricks, lifts, expressiviteit: het komt allemaal aan bod!

BREAKDANCE

Sluit je aan bij het GSF-ensemble en wordt een echte B-Boy of B-Girl. Wil je op de juiste manier op je hoofd leren draaien, op je hoofd staan zonder je handen te gebruiken, salto’s leren maken,… dan ben je zeker welkom tijdens deze lessen! We werken aan lichaamsbeheersing, zelfexpressie en originaliteit.

ALLROUND DANS

Ontdek onze unieke, nieuwe Allround Danslessen, ontworpen voor dansers van elk niveau – van beginners tot gevorderden. Bij ons krijg je de kans om een breed scala aan dansstijlen te verkennen en te beheersen. We begeleiden je bij elke stap en helpen je je vaardigheden te ontwikkelen, ongeacht je startpunt. Sluit je aan bij deze dynamische lessen en laat je passie voor dans (weer) tot leven komen!

OMNISPORT

Voetbal? Basketbal? Tennis of Hockey? Sportfanaten, look no further! Je ontdekt het allemaal in Omnisport. Deze lessenreeks biedt een ware sportmix waarin je alle basisvaardigheden leert beheersen.

COMBINATIE DANS/OMNISPORT MET MULTIMOVE

Multimove bestaat uit sport, spel, ontdekking en vooral plezier. Combineer omnisport, kleuterdans, dansmix of breakdance met 1x Multimove per week.