TESSA EN MIRTE THEUNIS_ KLEUTERDANS, DANSMIX A & HIPHOP A

Tessa en Mirte zijn 25 jaar en 22 jaar en dansen al van toen ze nog heel klein waren. Door al die jaren heen hebben ze van verschillende dansstijlen kunnen proeven. Ze kijken er dan ook ontzettend naar uit om hun ervaring en kennis door te geven aan jong en oud. Beide hebben ze een enorme passie voor dans en willen dus ook zeker plezier in de verf zetten tijdens hun lessen.

 

 

 

ELLEN SCHEPERS_ DANSMIX B & C

Ellen danst al meer dan 20 jaar bij GSF Kortenaken en verzorgt ook al enkele jaren de lessen voor kinderen tussen 8 en 12 jaar. Zelf geniet Ellen van verschillende dansstijlen zoals hiphop en hedendaagse dans. Ze wil graag haar passie delen en verwerkt verschillende dansstijlen in haar lessen.

SARAH PEERS_ HEDENDAAGSE/MODERN A & D

Sarah is een echte ancien binnen de GSF-familie en geeft al meer dan 10 jaar les. Ze startte al op vroege leeftijd met dansen. De dansmicrobe heeft haar nooit losgelaten. Doorheen de jaren probeerde ze verschillende stijlen uit , zoals hiphop, hedendaags-modern, ballet, cheerleading, showdance en jazz. Haar passie ligt echter bij hedendaags-modern en ballet. In 2016 ging ze dan ook een jaar dans studeren in Noorwegen. Verder volgde ze de opleiding tot dansanimator bij Danskant en heeft jaren ervaring in het jeugdwerk achter de rug./

RANI COENEN_ HIPHOP B

Rani is 23 jaar en danst als sinds ze een kleuter is bij GSF Kortenaken. Voor haar is dansen een uitlaatklep. Ze hoopt met haar danservaring uitdaging en plezier te kunnen overbrengen.

JORDY CHANTRAIN_ HIPHOP D

Jordy Chantrain, 26 jaar, vond zijn passie voor dans in de begin jaren van GSF. Ondertussen heeft hij verschillende ervaringen opgedaan binnen de danswereld. Zo stond hij onder andere op het Belgisch, Europees en wereldkampioenschap voor dans. Afgelopen seizoen stond hij op het grote podium van Belgiums Got Talent waar hij samen met zijn team tot in de halve finale is geraakt. Jordy is een allround danser en heeft ervaring binnen hiphop, modern en veel verschillende andere stijlen.

 

DAISY DEVRIES_ HEDENDAAGSE/MODERN C

Als docent moderne dans legt Daisy de focus op techniek en
lichaamsbewustzijn. Je kan dus als opwarming kleine combinatie-oefeningen
verwachten van breathings, voetwerk, floorwork, swings, conditie, lenigheid,
kracht en draaitechniek. Na de opwarming volgen er diagonalen om te werken aan
flow, verlenging, dynamiek, movement en richtingsbewustzijn. Als laatste wordt
er gewerkt aan een choreografie om je gevoelens in kwijt te kunnen, een
combinatie van klassieke en hedendaagse dans met een vleugje jazz.

 

INDIRA PAOLA PRADA MADRID_ HEDENDAAGSE/MODERN B

Indira haar passie is dans en studeerde daarom ook hedendaagse dans in
Colombia, haar geboorteland. Ondertussen maakte ze ook al deel uit van verschillende dansvoorstellingen in België. Verder kijkt ze heel graag naar dans en mensen in beweging, zo kan ze altijd blijven bijleren.

WANNES DEBECKER_ BREAKDANCE

Wannes, student biotechnologische wetenschappen op het damiaan instituut in Aarschot, breakdancet al 12 jaar en doet het nog steeds super graag. Zijn vrije tijd gaat dan ook grotendeels naar dans. Met kinderen bezig zijn en ze nieuwe moves bij te leren vindt hij geweldig. Zelf leert hij nog elke week bij in de lessen van U2S.

LESLEY RENIERS_HIPHOP C 

Al van kleins af aan ging Lesley dansend door het leven en nu nog steeds. Het merendeel van haar danscarrière heeft ze bij GSF Kortenaken doorgebracht. Vervolgens is ze bij dansgroep Dynamik beginnen dansen waar ze ook 4 jaar les heeft gegeven in de dansstijl Urban street. Na een rustpauze is ze er volledig klaar voor om haar danspassie verder te zetten.

Aanspreekpunt Integriteit (API)

Ellen Schepers is aanspreekpunt integriteit bij GSF Kortenaken.
Zit je met vragen of klachten over grensoverschrijdend gedrag zoals pesten, discriminatie, racisme, geweld, misbruik of wil je daarover je verhaal kwijt, dan kan je contact opnemen met onze club API, Ellen Schepers.
Dit kan door haar persoonlijk aan te spreken of via e-mail: e-schepers@hotmail.com.

Contacteer je liever iemand van Gezinssport Vlaanderen? Dan kan je terecht bij
jonas.dillen@gezinsbond.be, T 0496 45 61 37 bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9u tot 16u
of bij liesbeth.uyttersprot@gezinsbond.be, T 0498 44 33 17 bereikbaar op dinsdag en woensdag van 9u tot 16u.