YANNICK AL-GHAWABI_ BREAKDANCE & JUNIOR WORKOUT

Yannick zal onze nieuwste activiteiten begeleiden. Hij studeert Leerkracht lichamelijke opvoeding en sport te Hasselt. Hierdoor heeft hij een goed beeld van de verschillende sporttakken.

Yannick doet al 7 jaar aan Breakdance. Hij heeft ervaring opgedaan bij Up2Style en volgde o.a. les bij Clil en Kleju.

TESSA EN MIRTE THEUNIS_ KLEUTERDANS, DANSMIX A & HIPHOP A

Tessa en Mirte zijn 23 jaar en 20 jaar. Vanuit hun danservaring hopen ze hun kennis van verschillende dansstijlen door te geven.

 

 

 

ELLEN SCHEPERS_ DANSMIX B & C

Ellen danst al 20 jaar bij GSF Kortenaken en verzorgt ook al enkele jaren de lessen voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Zelf geniet Ellen van verschillende dansstijlen zoals hiphop en hedendaagse dans. Ze wil graag haar passie delen en verwerkt verschillende dansstijlen in haar lessen.

SARAH PEERS_ HEDENDAAGSE A & B

Sarah is een echte ancien binnen de GSF-familie en geeft al meer dan 10 jaar les. Ze startte al op vroege leeftijd met dansen. De dansmicrobe heeft haar nooit losgelaten. Doorheen de jaren probeerde ze verschillende stijlen uit , zoals hiphop, hedendaags-modern, ballet, cheerleading, showdance en jazz. Haar passie ligt echter bij hedendaags-modern en ballet. In 2016 ging ze dan ook een jaar dans studeren in Noorwegen. Verder volgde ze de opleiding tot dansanimator bij Danskant en heeft jaren ervaring in het jeugdwerk achter de rug.

SIEL VAN DINGENEN_ HEDENDAAGSE C & D

Siel is een professionele hedendaagse danser, choreografe en docente. In 2015 studeerde ze af aan de Kunsthumaniora in Antwerpen, waar ze o.a. hedendaagse dans, ballet, yoga en improvisatie studeerde. Hierna vervolledigde ze haar dans educatie aan SEAD, Salzburg Experimental Academy of Dance in Salzburg, Oostenrijk met een major in choreografie. Ze volgde een Teachers Training Course in Hata Yoga aan de Abhyaasa And Prachaara Trust, Bengaluru (India) op locatie in Salzburg. 

Na haar avonturen in het buitenland keert Siel terug naar België. Als docent wil ze haar passie voor hedendaagse dans delen met de nieuwe generatie.

ANTJE HADERMANN_ HIPHOP B

“Dansen is al heel lang iets waar ik al mijn energie in kwijt kan” 

Voor Antje is dansen een manier om alles los te laten en gewoon plezier te maken. Door haar ervaring als leerkracht kan ze goed om met jongeren. Dansles geven is voor Antje dan ook een droom die ze van kindsbeen koestert. Haar passie ligt bij hiphop en hedendaagse dans.

ANKE DELVAUX_ HIPHOP C

Anke is op jonge leeftijd gestart met dansen en heeft reeds heel wat ervaring opgedaan binnen de danstak hiphop. Dit is wat ze het liefst doet, maar ze durft wel eens verschillende stijlen door elkaar te mixen. In het verleden heeft ze meegedaan aan danscompetities waardoor ze een brede kijk heeft op hiphop en verrassende choreografieën tevoorschijn tovert.

OMIJMA VANDERSPIKKEN_ HIPHOP D

Omijma heeft jaren ervaring in de danswereld, zowel op commercieel als artistiek vlak.  Op dit moment is ze actief in de ballroomscene en heeft ze haar eigen dansschool opgericht in Hasselt.

Met haar ambitieuze positieve persoonlijkheid wil ze jongeren de mogelijkheid geven zich verder te ontplooien als danser. In haar lessen wil ze  zich verdiepen in de basics en de geschiedenis van dans, 2 belangrijke aspecten om een goede danser te worden.

LUDO M._ OMNISPORT A & B

Ludo is een gedreven en ervaren docent. Hij leert kinderen op een speelse manier verschillende sporttakken aan.