YANNICK AL-GHAWABI_ BREAKDANCE 

Yannick zal onze nieuwste activiteiten begeleiden. Hij studeert Leerkracht lichamelijke opvoeding en sport te Hasselt. Hierdoor heeft hij een goed beeld van de verschillende sporttakken.

Yannick doet al 7 jaar aan Breakdance. Hij heeft ervaring opgedaan bij Up2Style en volgde o.a. les bij Clil en Kleju.

TESSA EN MIRTE THEUNIS_ KLEUTERDANS, DANSMIX A & HIPHOP A

Tessa en Mirte zijn 24 jaar en 21 jaar en dansen al van toen ze nog heel klein waren. Door al die jaren heen hebben ze van verschillende dansstijlen kunnen proeven. Ze kijken er dan ook ontzettend naar uit om hun ervaring en kennis door te geven aan jong en oud. Beide hebben ze een enorme passie voor dans en willen dus ook zeker plezier in de verf zetten tijdens hun lessen.

ELLEN SCHEPERS_ DANSMIX B & C

Ellen danst al 20 jaar bij GSF Kortenaken en verzorgt ook al enkele jaren de lessen voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Zelf geniet Ellen van verschillende dansstijlen zoals hiphop en hedendaagse dans. Ze wil graag haar passie delen en verwerkt verschillende dansstijlen in haar lessen.

SARAH PEERS_ HEDENDAAGSE A & B

Sarah is een echte ancien binnen de GSF-familie en geeft al meer dan 10 jaar les. Ze startte al op vroege leeftijd met dansen. De dansmicrobe heeft haar nooit losgelaten. Doorheen de jaren probeerde ze verschillende stijlen uit , zoals hiphop, hedendaags-modern, ballet, cheerleading, showdance en jazz. Haar passie ligt echter bij hedendaags-modern en ballet. In 2016 ging ze dan ook een jaar dans studeren in Noorwegen. Verder volgde ze de opleiding tot dansanimator bij Danskant en heeft jaren ervaring in het jeugdwerk achter de rug.

SIEL VAN DINGENEN_ HEDENDAAGSE C & D

Siel is een professionele hedendaagse danser, choreografe en docente. In 2015 studeerde ze af aan de Kunsthumaniora in Antwerpen, waar ze o.a. hedendaagse dans, ballet, yoga en improvisatie studeerde. Hierna vervolledigde ze haar dans educatie aan SEAD, Salzburg Experimental Academy of Dance in Salzburg, Oostenrijk met een major in choreografie. Ze volgde een Teachers Training Course in Hata Yoga aan de Abhyaasa And Prachaara Trust, Bengaluru (India) op locatie in Salzburg. 

Na haar avonturen in het buitenland keert Siel terug naar België. Als docent wil ze haar passie voor hedendaagse dans delen met de nieuwe generatie.

RANI COENEN_ HIPHOP B

Rani is 21 jaar en danst als sinds ze een kleuter is bij GSF Kortenaken. Voor haar is dansen een uitlaatklep. Ze hoopt met haar danservaring uitdaging en plezier te kunnen overbrengen.

JORDY CHANTRAIN_ HIPHOP C-D

Terug van weggeweest en nog steeds met de nodige energie! Jordy Chantrain 25 jaar, vond zijn passie voor dans in de begin jaren van GSF. Ondertussen heeft hij verschillende ervaringen opgedaan binnen de danswereld. Zo stond hij onder andere op het Belgisch, Europees en wereldkampioenschap voor dans. Afgelopen seizoen stond hij op het grote podium van Belgiums Got Talent waar hij samen met zijn team tot in de halve finale is geraakt. Jordy is een allround danser en heeft ervaring binnen hiphop, modern en veel verschillende andere stijlen. Met zijn jaren ervaring als lesgever kijken we er dan ook enorm naar uit om Jordy in ons team te verwelkomen.

LUDO M._ OMNISPORT A & B

Ludo is een gedreven en ervaren docent. Hij leert kinderen op een speelse manier verschillende sporttakken aan.